IT-Training

IT Training

IT is een vakgebied met veel domeinen en uiteenlopende expertises. IT-professionals moeten daarom continue worden getraind om in de praktijk adequaat IT te beheren en veranderingen door te voeren. IT-Councelor kan hieraan een grote bijdrage leveren. Zowel binnen opdrachten, op aanvraag van de klant, als in vaste roosters worden diverse trainingen gegeven. Hiermee brengen wij praktijkgerichte kennis, ervaring en het gebruik van methodieken over op de medewerkers van onze klanten.

Klanttraining
Het komt regelmatig voor dat wij binnen opdrachten worden gevraagd om invulling te geven aan specifieke medewerkertrainingen. Hierbij kan het gaan om functionele trainingen binnen projecten, maar ook om thematrainingen zoals bijvoorbeeld project management, service management etc.

IT Master in één dag
Daarnaast hebben we de IT Master in één dag voor Executives, Financials, ICT’ers en Business professionals ontwikkeld. Deelnemers krijgen in een tijdsbestek van 2 uur (executives) tot 1 dag inzicht in de mogelijkheden van IT en wat er nodig is om optimaal resultaat uit IT-investeringen te halen binnen de context van de eigen organisatie. De kracht van deze Masterclass ligt in het feit dat deze ook niet-IT’ers begrip, inzicht en kaders biedt om met IT aan de slag te kunnen of er op niveau over mee te kunnen praten. Meer info…

Gastcolleges
IT-Councelor geeft voor diverse instituten en universiteiten gastcolleges en ontwikkelt hiervoor het bijbehorende trainingsmateriaal. Hiermee leveren wij een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied Informatietechnologie. Onze managers leveren onder andere een bijdrage aan de volgende onderwijsprogramma’s:

  • Lectures voor de Information Systems MBA opleiding in Rotterdam
  • Diverse IT-management cursussen bij Nyenrode Business Universiteit
  • Gastcolleges aan de TU Delft
  • Ontwikkeling van cursusmateriaal voor ICT en Logistiek van LOI

IT-Councelor heeft ook een plek in de examencommissie van de opleiding Master of IT Management bij de TU Delft. Wij zijn trots dat wij door begeleiding en beoordeling van studenten een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van professionals voor ons vakgebied.